GIMSID: Hidro-demolare, Hidro-curățare, Buciardare Beton
cu Tehnologii Ecologice Moderne, cu Jet de Apă la Înaltă Presiune

GIMSID este angajată de peste 25 de ani în promovarea lucrărilor de hidro-demolare, hidro-curățare și buciardare a suprafețelor și structurilor din beton, utilizând instalații de înaltă fiabilitate (7/7, 24/24) cu pompe cu jet de apă la înaltă presiune HAMMELMANN, fabricate în Germania, care lucrează cu presiuni între 500 și 3000 de bari.

În plus, începând cu anul 2000, închiriem aceste echipamente pentru realizarea unor astfel de lucrări, fiind de asemenea, în măsură să le realizam și în calitate de (sub)contractor.

Operatorii noștri au între 5 și 20 de ani de experiență în executarea acestor tipuri de lucrări, pentru unități industriale, construcții civile, drumuri și poduri, protecții anticorozive, sisteme de transport, canalizare, gospodărirea apelor, precum și în alte domenii industriale.

CERTIFICĂRI:Totodată, GIMSID este o societate specializată în activități de vânzare de echipamente și instalații industriale. Companiile pe care le reprezentăm în România sunt lideri mondiali în domeniile lor de activitate:

Ai nevoie de un Specialist pentru: Corecturi construcții noi Reabilitare beton degradat sau Reparații ale structurilor existente de beton?